Hirdetés

torokfajas.lap.hu / Házi gyógymódok torokfájásra

Házi gyógymódok torokfájásra

A torokfájásra legjobb házi praktika a méz. Telepünkön számtalan mézfajtából válogathat kedvére.

A gyógyszertárakban ma már találunk néhány úgynevezett komplex homeo­pátiás szert, melyek torokgyulladás gyógyítására ajánlottak.

A torokfájás nagyon meg tudja keseríteni a mindennapokat és az éjszakákat. Sokszor valamilyen betegség kísérőjelensége, de önmagában is jelentkezhet. A kínzó égető érzés a nyelést és még a beszédet is megnehezítheti. Jó hír, hogy a legtöbb háztartásban megtalálhatók azok az összetevők, amikkel gyorsan elmulasztható a torokfájás.

Hagymás tej, mézes torma, forró sör - vajon mi késztethet embereket az ilyesmik fogyasztására?

A fájó torok bepirosodhat, és fehér vagy sárgás pöttyök jelenhetnek meg raj­ta; az égető vagy kaparó érzés miatt olykor nehe­zen tudunk beszélni vagy nyelni. Ezek a torokgyulla­dás legjellemzőbb tünetei, amelyet leggyakrabban vírusok, ritkábban baktéri­um

A lapon megismerkedhetnek a látogatók a legismertebb illóolajokkal.

. A lapon bemutatásra kerül néhány természetes megoldás, amellyel kellőképpen megerősíthető szervezetünk védekezőképessége.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Házi gyógymódok torokfájásra
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés